Cursusaanbod Maartje

We schilderen in een klein groepje, zodat er voldoende tijd is voor een goede persoonlijke begeleiding. Elke deelnemer kan aan zijn/haar eigen “onderwerp” werken, dat wil zeggen dat we geen centraal thema hebben. Je maakt dus een origineel schilderij, naar persoonlijke smaak en interesse.

cursisten_2b

CURSUS REALISTISCH SCHILDEREN
• 5 lessen à 2½ uur.
• Kosten: € 125,- p.p.
Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers, goede kwaliteit acrylverf en gebruik van penselen, schilders­ezel, ­potloden etc. Exclusief doek; je kunt bij mij een doek bestellen of er zelf één meebrengen (formaat in overleg).
• Aantal deelnemers: 2 - 7 personen.
• Je kunt deze cursus telkens met 5 lessen verlengen net zolang je zelf wilt.

Lestijden - september t/m juni:
Maandag: 09.30 - 12.00 uur
Dinsdag: 19.00 - 21.30 uur enkel in de oneven weken
Woensdagmiddag: 14.00 - 16.30 uur
Woensdagavond: 19.00 - 21.30 uur
Donderdag: 19.00 - 21.30 uurpenseel
WAT LEER IK IN DEZE CURSUS?
Bij Maartje leer je voornamelijk het technische gedeelte van het schilderen. Je leert hoe je een schilderij in laagjes verf opbouwt, compositie, kleuren mengen, diepte aanbrengen d.m.v. contrasten en licht en schaduw toepassen.
Ze begeleidt je in het maken van een realistisch schilderij. Het eindresultaat is een ‘technisch opgebouwd’ schilderij op doek, waarbij je het realisme hebt nagestreeft.
Ook is het mogelijk om je schilderij te verfraaien door gebruik te maken van onder andere verschillende mediums en reliefpapier.

Dit betreft de cursus; dus 5 lessen achtereenvolgend. Mocht je andere wensen hebben, geef dat dan aan mij door. Je kunt deze cursus telkens met 5 lessen verlengen net zolang je zelf wilt, maar is niet verplicht. Huidige cursisten die de cursus willen verlengen, krijgen voorrang. Nieuwe aanmeldingen komen dus op een “wachtlijst”. Meld je tijdig aan!

Aanmelden en beschikbaarheid
Maartje: tel. 06 - 27 30 17 42

atelier_ezel atelier_tafel Maartje2019